top of page

De omgeving

Niet alleen ‘Meet in the green’ bied je een vlucht uit het alledaagse. Dichtbij vind je diverse plekken die een bezoek meer dan waard zijn en er tevens voor zorgen dat je batterij wordt opgeladen door even afstand te nemen van het alledaagse.

 

Combineer je bezoek aan ‘Meet in the green’ daarom bijvoorbeeld met een bezoek aan het mooie landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen (op 5 autominuten), het Nationaal Bomenmuseum (op loopafstand), biologisch-dynamische zorgboerderij De Hondspol of de historische moestuin van Bartimeus (ook op loopafstand) in Doorn. Daarnaast kun je het prachtige landgoed Moersbergen met afwisselend bos, graslanden en landbouwgronden te voet bereiken.

 

Er zijn daarnaast nog vele andere mogelijkheden, zoals een bezoekje aan het Kasteel Doorn, Parc Broekhuizen of Kasteel Amerongen. Allemaal op korte rij- of fietsafstand. En je kunt eindeloos wandelen in de omringende prachtige oude bossen of vele kilometers fietsen en wandelen in het open rivierenlandschap van de meanderende Kromme Rijn met daarin leuke plaatsen als Cothen en Wijk bij Duurstede. Laat je verrassen door de verscheidenheid aan landschappen en spot een ree, buizerd of ooievaar en ervaar hoe prachtig deze omgeving is. Recent zijn er diverse nieuwe wandelpaden geopend in het Kromme Rijngebied die meer dan de moeite waard zijn om ontdekt te worden.

Heb je zin in stads vertier en/of behoefte aan interessante historische en culture bezienswaardigheden, bezoek dan de Utrechtse en Amersfoortse binnensteden die zeer de moeite waard zijn. Ook het horeca-aanbod in deze steden is groot en divers.

bottom of page