top of page

Het gastenverblijf

Eigen plek voor max. 3 personen in het groen

Je verblijft in een gastenverblijf dat is omgeven door een eigen tuin en voorzien van een eigen parkeerplek. De openslaande deuren geven zicht op het groen om het verblijf en de tuin. De andere bewoners zijn eekhoorntjes, uilen en vele (zang)vogels. Soms een haas of egel. Op weg naar de B&B passeer je een wei waarin regelmatig paarden rennen en grazen. Het verblijf is geschikt voor maximaal 3 personen.

 

Moderne en comfortabele inrichting

Het gastenverblijf is modern en comfortabel ingericht en bestaat uit:

  • een woonkamer in de kleuren van nu met comfortabele groene leren bank en een eettafel met rotan stoelen en schapenvachten

  • een grote slaapkamer in rustige kleuren met een eikenhouten tweepersoonsbed en ruime kasten

  • een kleine slaapkamer in rustige kleuren met een eenpersoons palletbed

  • een moderne badkamer in wit- en grijstinten met toilet, douche en wastafel

  • eenvoudige keukenfaciliteiten

 

Duurzaam & offline verblijf?

Het verblijf is goed geïsoleerd. Als het in de herfst, de winter of het voorjaar koud is, verwarm je de ruimte met een heerlijke en energiezuinige pelletkachel. De elektriciteit is groen, het beddengoed van natuurlijke materialen en het afval scheiden we zo veel mogelijk. WiFi en TV zijn natuurlijk aanwezig, maar wellicht dat de omgeving je stimuleert om even offline gaan?

Privacy door eigen tuin

Bij mooi weer kun je in de afgescheiden tuin op het terras of in het gras zitten. Alleen de bewoners en bezoekers van het atelier rijden, fietsen of wandelen langs. Afgescheiden door de begroeiing ervaar jij wat het is om echt even weg te zijn van je omgeving en geen alledaagse hectiek te ervaren.

Bezoek het atelier

Wil je jouw bezigheid combineren met voeding voor de (kunstzinnige) ziel? Eigenaresse en kunstenares Baukje Exler organiseert regelmatig cursussen en workshops in haar atelier en kan desgewenst (gedeeltelijke) invulling aan de dag of het dagdeel geven. Haar werken hangen ook in de B&B.

bottom of page